Tv-spelsbutiker på nätet

Internet är fullt av svenska tv-spelsbutiker. Några har varit med längre än andra. Detta inlägg är tänkt att vara dynamiskt och ambitionen är att fylla på med fler butiker allteftersom, så småningom med mer detaljerad information om prissättning, leveranstider osv.

Kapten krok
Göteborgsbaserad, med möjlighet att besöka fysisk butik. Kapten krok har varit med länge och tillhör kategorin renodlade spelbutiker i den bemärkelsen att man köper, säljer och byter tv-spel. Retrosortimentet är stort och för det mesta med en rimlig prissättning. De auktionerar ut en del titlar via Tradera. Här och här finns klipp från när Gaminggrannar besöker den fysiska butiken i Bollebygd.

Åk kollektivt: Reseplanerare - Knapplänk

Spel & sånt

Fysisk butik i Norrtälje och viss försäljning via Tradera. Spel & sånt har en videoblogg som växer och alla avsnitt kan ses här. Vissa av bloggavsnitten innehåller genomgångar av retrospel som bytts in och är på väg ut i butik. Här och här finns klipp från när Gaminggrannar besöker den fysiska butiken i Norrtälje.

Åk kollektivt: Reseplanerare - Knapplänk

Tv-spelhörnan

I Ystad ligger den fysiska butiken med tillhörande onlinebutik. Verksamheten har bedrivits sedan tidigt 90-tal och butiken ingick ett tag i Corestore-kedjan. Här finns ett visst retrosortiment och en hel del titlar till PS2, Xbox och Gamecube. Många av de intressanta titlarna auktioneras ut via Tradera. Eftersom Österlen är en upplevelse sommartid rekommenderas ett besök under den varma, ljusa årstiden. Butiken ligger relativt centralt i Ystad.

Åk kollektivt: Reseplanerare - Knapplänk

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s